Endelig ruller Samsung ut Marshmallow til Galaxy S6 og S6 Edge

Etter en preview ble tilgjengelig i mai 2015, og en offisiell lansering september samme år så har brukere rundt om i verden nå ventet lenge på en Android 6.0 Marshmallow oppdatering til sine Samsung enheter.

Ventet lenge
Inntil forrige helg var det ingen indikasjoner på når Samsung ville beære oss med en oppdatering. Over 4 måneder etter at oppdateringen begynte og rulle ut til tablets og telefoner verden over så glimret fortsatt Samsung med sitt fravær.

Litt men ikke nok
Joda noe har de jo gjort, en begrenset test i Sør-Korea og England som kom igang i desember, men endelig kunne SamMobile rapportere at Samsung endelig har begynt sin utrulling av Marshmallow.

Kun i Sør-Korea
Så langt er det kun Sør-Korea som får oppdateringen i første omgang. Samsung har ikke annonsert når andre land eller enheter vil motta den samme oppdateringen.

Men nå som utrullingen endelig har startet så kan vi jo håpe at den treffer oss her oppe på bjerget før heller enn siden.

Samsung er verdens største produsent av Android enheter, men er kjent for å være veldig sene med oppdateringer til enhetene sine. Dette har hatt konsekvenser i Europa hvor de nå er saksøkt av en forbrukergruppe fra Nederland. Bakgrunnen for søksmålet er dårlig brukeropplevelse som en følge av deres håndtering på dette området.

Kilde:
NeoWin