Masse nytt i denne månedens oppdatering til Office 365

OneNote har opplevd en økt popularitet og står nå som et godt alternativ til for eksempel Evernote.

Masse nytt
Denne måneden så utvides Visio  blant til iPad med «Visio for iPad» og Outlook får utvidet funksjonalitet med mer data på dine kontakter. Alt fra hvem de kommuniserer mest med til hvor de er i organisasjonskartet har du nå enkel tilgang til via Outlook.

I tillegg har selskapet nå utvidet hjelp-funksjonen slik at du kan starte en chat med Office support direkte fra applikasjonen du har problemer med.

Det er imidlertid OneNote som virkelig har lært seg et nytt triks denne måneden.

Smarte notater
OneNote får denne måneden en oppdatering som lar den gjenkjenne dine håndskrevne ligninger og vise deg steg for steg hvordan de kan løses.

Funksjonen har fått navnet «ink math assistant», og er en forbedring av penne-støtten til OneNote.

Når du har skrevet inn en ligning og du har satt en sirkel rundt den så vil du få steg for steg instruksjoner til hvordan du kan løse den.
Når du har skrevet inn en ligning og du har satt en sirkel rundt den så vil du få steg for steg instruksjoner til hvordan du kan løse den.

«Levende» notater
I tillegg har Microsoft oppdatert Office for Windows 10 med tilbakespill av håndskrevne notater, «ink replay». Med denne funksjonen kan du se eksakt hvordan et notatet ble skrevet.

Disse oppdateringene er tilgjengelige for Office 365 kunder nå. Funksjonen for tilbakespill av håndskrevne notater skal komme til Windows-versjonen av Office snart.

Ny insider ring
Microsoft annonserte også at de lanserer en ny Office Insider-ring, Office Insider Fast. Denne vil, i likhet med «Windows Insider Fast Ring» gi tilgang til nye funksjoner og forbedringer tidligere.

Office Insider Fast skal bli tilgjengelig for Windows, i løpet av uken.

Den nye insider ringen vil bli tilgjengelig for iOS og Android på et senere tidspunkt.

Kilde:
The Verge
Office Blog

Illustrasjon: Microsoft.